top of page

Vi välkomnar Daniel Zetterling till The Bucket Pros


The Bucket Pros fortsätter att växa och nu vill vi välkomna en ny rangeutvecklare till teamet: Daniel Zetterling. För försäljningschef Niclas Hellqvist är det ett välkänt ansikte:


– Daniel har jag känt sedan jag var liten och jag har haft förmånen att jobba med honom på olika projekt tidigare och har alltid varit fascinerad över hans service och proffsighet i vad han än tar sig för. Daniel passar in i vårt geografiska pussel för att hinna med att serva så många klubbar i Sverige som möjligt, och jag blev otroligt glad när Daniel hörde av sig till oss när vi gick ut och rekryterade fler rangeutvecklare, kommenterar Nicklas.


Daniel, hemmahörande i Eskilstuna och medlem på Eskilstuna GK, kommer ansvara för Mellansverige.


– Jag har varit golfspelare sedan 11 års ålder och brinner för denna sport. Att se andra lyckas har alltid varit en drivkraft när jag sätter mina mål. Nöjd kund – nöjd säljare! Att få jobba med utveckling inom något jag brinner för har varit ett mål hela min karriär, och nu har jag fått den möjligheten!, säger Daniel.


Niclas Hellqvist avslutar,

– Jag är väldigt nöjd och övertygad att Daniel blir en fantastisk medarbetare och en del i vårt redan grymma team, som vi bygger för att kunna hjälpa alla klubbar som vill vara med och utveckla spelupplevelsen på Sveriges och Europas ranger.


Kontakt: Daniel Zetterling, Rangeutvecklare +46(0)72 088 86 66

daniel@thebucketpros.com


Niclas Hellqvist, Försäljningschef Sverige

+46(0)72 443 92 94

niclas@thebucketpros.com

bottom of page